Kastamonu Üniveristesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği Güncellendi. Buradan ulaşabilirsiniz.

40akts + 1 ders ile ilgili kısım: (Sayfa 4 , 11. madde)

Öğrenci birbirini izleyen iki yarıyıl sonunda mezun olabilecek durumda ise ilgili yönetim kurulunun kararıyla 1 defaya mahsus olmak üzere (bahar döneminde mezun olabilecek durumda ise güz döneminde, güz döneminde mezun olabilecek durumda ise bahar döneminde) AGNO’su 2.00-2.99 arasında olan öğrenci 36 AKTS ve 1 derse, AGNO’su 3.00 ve üzerinde olan öğrenci 40 AKTS ve 1 derse, (AKTS limitine bakılmaksızın) kayıt yaptırabilir.